View Single Post
Stary 11-01-2017, 08:05   #79
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Mandatowa zabawa w kotka i myszkę - kiedy to się skończy?

Cytat:
Napisał tomek8888 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ehh...przeczytałem całego posta i znam takich cwaniaczków, którzy wszystkich by karali za wszystko.

Temat OC: mam zniżki 60%, a przy kupnie Focusa musiałem zabulić za ten interes 1050 zł.
Ja akurat mam i dzięki Bogu, ale kwota ta u niejednego wywołuje zawrót głowy bo ma niewiele większą pensję. Mówimy tu o gracie z 99 roku z małym silniczkiem 1.6.

Telefony: tak, rozmawiam i będę rozmawiał. Wybieram numer, odpalam głośnomówiący i wkładam w półeczkę pod radiem (taką mam ramkę). Zrobiłem jakieś 250000km na drodze i jakoś nigdy nic się nie stało. A ten zaraz powie: ale zaraz się stanie, 500 lat więzienia albo do łagru od razu.

Przegląd: tu się zgadzam. Większość aut nie powinna go przechodzić. Powinni nie podbijać za "drobne usterki", bo ten ktoś na 50% tego nie naprawi.

Jazda po pijaku: zdecydowanie nie. Ja mam alkomat i nigdy nie wsiadłbym za kółko nawet przy 0.1. Ale z tymi aresztami i więzieniami to przegięcie. Prawko cofnąć na rok, po roku na egzamin i delikwent się oduczy jak pekaesem będzie zasuwał do roboty.

Opony zimowe: fifty fifty. Nie mam zdania.

Oświetlenie: jak widzę tych idiotów z tymi lampeczkami z bazarku przymocowane na trytytki to delegalizowałbym to od razu. Co innego eleganckie światła dzienne, co innego (autentyk) paski LED z allegro przyklejone na reflektory. TYŁ ma świecić.

Śnieg: ja zawsze zrzucam go z szyb, świateł i lusterek. Z dachu tak na odczepnego.
Nikogo nie zabiłem do tej pory.

Ruszanie z ręcznego pod górę: no sorry, ale to nawet małpa powinna umieć.

Szkolenie kierowców: moje zdanie jest takie, że tam uczą jak zdać egzamin.
Potem trzeba się samemu nauczyć jeździć

Mierzenie sił na zamiary: ja sobie jeżdżę na luzie. Nigdy nie wyprzedzam 3 tirów naraz. Ani dwóch. Chyba że na autostradzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

CB radio: ja będę zawsze ostrzegał przed misiaczkami, bo te mandaty służą tylko nabijaniu kabzy politykom i ich kolesiom.

Podejście autora tematu zalatuje "dobrą zmianą"...Z tymi wirtualnymi radiowozami to przegina, typowy sabotażysta.
Uff, są jeszcze normalni ludzie na tym świecie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem