View Single Post
Stary 11-01-2017, 21:02   #80
Markoo
ford::advanced

Model: Vectra B/Mondeo MK4
Silnik: X18XE/2.0PB LPG
Rocznik: 1997/2012
Domyślnie Odp: Mandatowa zabawa w kotka i myszkę - kiedy to się skończy?

Cytat:
Napisał hak64 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uwielbiam to określenie "z automatu", "automatycznie".
O fajne....
Jak czytam poniektóre wypowiedzi, to wychodzi mi to z automatu że wszyscy tutaj prowadzą idealnie w myśl zasady, jeżdżę szybko, ale bezpiecznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panie, Panowie ja wiem, że mamy burdel w oznakowaniu i niestety jest to czasami nadużywane przez organy ścigania, lecz nie uważam tego za problem masowy. Ale czy to powyższe upoważnia nas do jednego z najwyższych wskaźników ofiar śmiertelnych w Europie.. noż chyba nie !!

Dla przykładu, dzisiejszy dojazd do pracy, teren (ja to nazywam rzaaadddkko zabudowany) święty nie jestem i zwyczajowo jadę tam około 60, czasami stoją, lecz nie zatrzymują do 60 ... Automatycznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Czas od czasu wyprzedza mnie kobieta (widać pracuje gdzieś w okolicy) pech chciał, że dzisiaj też mnie wyprzedziła, żwawo się oddalając ode mnie, zatrzymali i bardzo dobrze.
Dwa: Na S2 niedawno zostałem otrąbiony za zatrzymanie.... noż..... wiem, że często gęsto w takich miejscach widać wszystko jak na dłoni i wystarczy spowolnić, by się wszystkiemu dobre przyjrzeć, ale w tym miejscu tak nie ma, a to tego było ciemno i szaro, dla pieszych i rowerów było zielone....
Markoo jest offline   Odpowiedź z Cytatem