Panowie muszę pochwalić się wyczynem mojego Mondka odnośnie odpalania przy ujemnych temperaturach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Mianowicie miałem okazję być w miniony weekend w naszych górach , w nocy z sobotę na niedzielę temp. -32 stopnie , rano podchodzę na parking , a tam właściciele nowych BMW ,AUDI, itd. stoją bezradnie przy swoich autach czekając na pomoc w odpaleniu przy pomocy startera. Biorąc pod uwagę , że mam Mondka w Dieslu , spokojnie myślałem że dołączę do tak zacnego grona
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Po 3 próbie odpalenia widziałem szyderczy śmiech moich "kolegów" , nie wiedziałem czy wysiąść czy siedzieć w zimnym aucie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakie było moje zdziwienie i innych jak mój Mondek po 5 próbie odpalił
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. , "koledzy" nie mogli wyjść z podziwu jak to możliwe , że Ford odpalił a ich drogie fury nie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Na koniec właściciel pensjonatu ,który pomagał wszystkim w rozruchu stwierdził oficjalnie , że niby "Ford g.... wort " ale jedyny odpalił bez pomocy. Panowie Wniosek nasuwa się jeden , że chyba dobrze wydaliśmy swoje pieniądze .Pozdrawiam.