Zniknie , nie zniknie. W tamtym roku jechałem eksptesowka ok 120 + - akurat na odcinku o jednym pasie i z bocznej wyjechał jakiś emeryt swoim ferrari o nazwie golf 3 , czy Ibiza, nie pamiętam, prędkością jak ferrari 30 km/ h i mi pod koła. Zamiast hamować i się modlić , zjechalem zwyczajnie na pas wlaczajacych się do ruchu , z którego on wyjechał, i na spokojnie go wyprzedziłem bo było jeszcze z 300 metrów może więcej. Trabil i mrugal na mnie przez dobre 5 sekund.
Dostał bym mandat? Byłem agresywny wyprzedzając z prawej świadomie i łamiąc przepis? Czy on był agresywny wjeżdżając mi pod koła czy trabiac? Cży on też dostalby mandat ?
No nowe drogi powstają i to dobrze, lecz za naszego życia chyba się nie doczekamy tyle dróg ile w Niemczech .
No chyba że Skańska sprzeda się chinczykom. Wtedy to wieczór będą kupować działki pod drogę, a na drugi dzień rano będą malować linie na autostradzie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.