View Single Post
Stary 13-01-2017, 13:48   #50
MaXyM
ford::expert

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5 FL Vignale
Silnik: 2.0EcoBlue
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: [Gaming] Gracze łączmy się :)

Cytat:
Napisał Karwos00 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jak z tym Dirt Rally - kto ma jakieś rady jak to ogarnąć padem - co prawda colina całego ma max poziomie się przechodziło ale to już inna liga. Ciekawi mnie jak ustawić pada - szczególnie hamulec i hamulec ręczny - jakoś nie odpowiada mi kółko jako ręczny operowany tę samą ręką co gaz. I nie mogę jakoś dość jak to poustawiać.
Kupic kierownice (podobnie jak w przypadku innych symulacji)
D:R to moze nie jest RBR, ale to tez nie arcade jak CMR czy poprzednie Dirty. Oczywiscie sa swiry co upalaja D:R na padach ale imo to masochizm.

Cytat:
Napisał FrogsterPL Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zarąbista "ścigałka" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No niestety. Tylko scigalka. Bralem udzial w programie WMD. Na poczatku PC mial nawet szanse byc simem. Ale potem pojechali z fizyka tak, ze dzis to nawet simcade nie jest. Pomijam juz inne szczegoly, ktore zabijaja atmosfere jak przejecie kontroli nad pojazdem w pitlane czy ukonczenie wyscigu od razu po przekroczeniu mety.. i wiele innych. Jedyne w czym PC naprawde eksceluje jest grafika. Najlepsza z wszystkich samochodowych gier na PC. Dzwiek tez niezly ale imo R3E z wyscigow czy D:R ma lepszy.

Ostatnio edytowane przez MaXyM ; 13-01-2017 o 13:53
MaXyM jest offline   Odpowiedź z Cytatem