View Single Post
Stary 15-01-2017, 20:34   #42
minciu
ford::advanced

Model: Focus + Focus
Silnik: 1.8 TDCI + 1.8TDCI
Rocznik: 2002 + 2008
Domyślnie Odp: Nowy 1,8 TDCI 115 KM ? ile powinien palić?

Ej już tlumacze.

Stoje na mrozie i tankuje LPG co 2 dni i dupsko marznieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakbym miał tankować tak 10 samochodów to by mnie szlag trafil z powodu zasiegu.

Sprzedalem i kupilem diesla. tankuje dokladnie raz na 6 dni jazdy.

Jazda karakanem vs diesel. Na codzień graty o mocy kosiarki zasilane do tego LPG nie jada. Na trase wyjazd to udręka. Wyprzedzanie to jak rosyjska ruletka. Benzyniak jak nie ma 150KM to jest lipny. Twoje prawdopodobnie oscylują w granicy 60-90km?

O czymi pisalem, no o pojazdach używanych na codzien przez wlaściciela. Dla kogoś owszem, dalbym kazdemu TICO w gazie i nawet 7l/100km by nie dali rady spalic. Klima wspomaganie itp by mnie walilo. Prawdopodobnie jak opony kiedys mojego szefa. Jak rozbilem seicentio na autostradzie jadac zima po sniegu na letnich oponach 60km/h to dostalem komplet calych dwóch nowych zimowychGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wiem jak jest, ja pisze o uzywaniu tego co sie kupuje i na co sie decyduje. Z czystego punktu ekonomi to żarcie w mojej firmie rozwozili by pewnie skuterami a na zime tico. I jakoś wcale by mnie nie interesowali, ze badziewiem jezdzaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ps. sam pewnie nie uzywasz najtanszego slomu w LPGGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez minciu ; 15-01-2017 o 21:10
minciu jest offline   Odpowiedź z Cytatem