Cytat:
Ej już tlumacze.
Stoje na mrozie i tankuje LPG co 2 dni i dupsko marznie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jakbym miał tankować tak 10 samochodów to by mnie szlag trafil z powodu zasiegu.
Sprzedalem i kupilem diesla. tankuje dokladnie raz na 6 dni jazdy.
|
Po pierwsze. Nie stoję na mrozie, bo tankuje pracownik stacji.
Po drugie. Nie ja tankuję tylko moi kierowcy.
Cytat:
|
Jazda karakanem vs diesel. Na codzień graty o mocy kosiarki zasilane do tego LPG nie jada. Na trase wyjazd to udręka. Wyprzedzanie to jak rosyjska ruletka. Benzyniak jak nie ma 150KM to jest lipny.
|
Widzę, że Twoja wiedza o instalacjach LPG i ich współpracy z silnikami zatrzymała się w epoce mikserów i regulacji wolnych obrotów, tudzież składu mieszanki śrubkami. Czas się choć odrobinę "zaktualizować", bo prawisz jak osiemdziesięcioletnia, krańcowo zdewociała, samotna od zawsze, stara panna o sexie.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
|
Twoje prawdopodobnie oscylują w granicy 60-90km?
|
Czy ja już nie pisałem, że jako wróżka kariery nie zrobisz?
Cytat:
|
O czymi pisalem, no o pojazdach używanych na codzien przez wlaściciela. Dla kogoś owszem, dalbym kazdemu TICO w gazie i nawet 7l/100km by nie dali rady spalic. Klima wspomaganie itp by mnie walilo.
|
Otwórz sobie swoją firmę i tak rób. A mnie, puki co pozwól decydować jak ma działać moja i pozwól dobierać sprzęt oraz dbać o pracowników wg moich standardów.
Cytat:
|
Prawdopodobnie jak opony kiedys mojego szefa. Jak rozbilem seicentio na autostradzie jadac zima po sniegu na letnich oponach 60km/h to dostalem komplet calych dwóch nowych zimowychGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
No popatrz. Plujesz na szefa, a myślisz dokładnie tak samo jak on. Ba, mnie również mierzysz Waszą miarą, a to spory błąd. Jest dokładnie odwrotnie. O ludzi i sprzęt dbam. Nigdy bym nie pozwolił nikomu wyjechać w zimie na słabych, letnich oponach. A kierowcę, który zgodziłby się na takich jeździć wywaliłbym na zbity pysk, bo to bezmózgie, nie szanujące nawet siebie, źródło kłopotów, a nie rozsądny, mądry pracownik.
Cytat:
|
Wiem jak jest, ja pisze o uzywaniu tego co sie kupuje i na co sie decyduje. Z czystego punktu ekonomi to żarcie w mojej firmie rozwozili by pewnie skuterami a na zime tico. I jakoś wcale by mnie nie interesowali, ze badziewiem jezdzaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Koniecznie musisz zostać biznesmenem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bo doradca z Ciebie marny.
Cytat:
|
ps. sam pewnie nie uzywasz najtanszego slomu w LPGGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Mam kilka samochodów. Wszystkie z LPG. A najbardziej lubię 300-konne Volvo 850R AWD z 1995 roku. Ty go zapewne zaliczysz do złomu, bo ma 22 lata i przebieg nieosiągalny dla stada fordowskich diesli razem wziętych
Podsumowując.
Nie masz bladego pojęcia o nowoczesnych i dobrych instalacjach LPG.
Twoja wiedza zatrzymała się w poprzedniej epoce.
Bredzisz coś o entomologi, a precyzyjniej rodzaju Blatta.
Chcesz w mojej firmie podejmować decyzje i katować dobrych ludzi skuterami i Tico. Ciekawe skąd takie zapędy?
Bawisz się we wróżkę lub jasnowidza. Niestety z idiotycznymi efektami.
IMHO powinieneś po prostu pomyśleć i napisać coś z sensem o spalaniu diesla/LPG i różnicach w kosztach eksploatacji tychże.