Wiem jak dziala sekwencja i to nie dla mnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mikser tym bardziej.
Drażniło mnie zawsze rozjazd na mapach. Częste wymiany świec i cewek. Dobór instalacji LPG również.
O ile słabego kapcia zgazować to nie problem, to coś konkretniejszego zaczynają się schody. Pewnie coś wiesz na ten temat. Volvo 850R AWD z 95 roku to nie złom a klasyk. Jeśli do odcięcia działa Ci na LPG, to znaczy, że instalacja musiała kosztować znacznie więcej, niż wspomniane 2000zl.
Volvo bym nie pogardził
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Reszta floty to dno, bo za 5k nic normalnego nie istnieje
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A o wyższość LPG/PB/ON nie chce mi sie w sumie klucić. Bo to zależny jak leży.
PEACE
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ps. oponki zimowe ja nie dostalem bo szef a nie ja