Cytat:
Rozumiem, że żarciowozy za 1000 EURO mają najnowocześniejsze instalacje LPG? Nieźle Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Nie rozumiesz. Żarciowozy za 1000€ nie mają w ogóle LPG. Instalki montuję później.
Cytat:
|
Wiadomo ty masz najlepsze samochody My wszyscy jeździmy złomem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A skąd takie wnioski? Auta za 1000€ to faktycznie muszą być same Lamborghini. 22-letnie Volvo pominę, bo jeszcze mnie nazwiesz burżujem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może zobacz kto tu pisał o złomie, a precyzyjniej "słomie" cokolwiek to znaczy.
Cytat:
|
W sumie to dość zabawne jak bardzo próbujesz udowodnić innym że tylko TY masz rację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Przedstawiłem konkretne argumenty. Zrobiłem wyliczanki. Pokazałem różnice w serwisie i trwałości. W zamian dostałem jakieś brednie o nieprzyjemnych owadach z rodzaju Blatta i zlepek innych, mało składnych, nic nie znaczących słów. Jednak nie mogę oczekiwać konkretnej kontrargumentacji, bo wtedy będę chciał udowadniać swoje racje na siłę. Zaiste fajne to jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
Wiem jak dziala sekwencja i to nie dla mnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. mikser tym bardziej.
|
OK, rozumiem. Jeden lubi blondynki, a inny rude.
Cytat:
|
Drażniło mnie zawsze rozjazd na mapach. Częste wymiany świec i cewek. Dobór instalacji LPG również.
|
Jak się dobrze dobierze elementy i porządnie zestroi, to nie ma poważniejszych rozjazdów. Świece i owszem trzeba często wymieniać. Szczególnie w Fordzie. Jak się tego pilnuje nie ma problemów z cewkami.
Cytat:
|
O ile słabego kapcia zgazować to nie problem, to coś konkretniejszego zaczynają się schody. Pewnie coś wiesz na ten temat. Volvo 850R AWD z 95 roku to nie złom a klasyk. Jeśli do odcięcia działa Ci na LPG, to znaczy, że instalacja musiała kosztować znacznie więcej, niż wspomniane 2000zl.
|
Nie kosztowała. Tam jest Stag 400, 2 x Gold, i wtryski Keihina. Za całość zapłaciłem niecałe 1600zł (o ile dobrze pamiętam, bo było to sporo lat temu). Kolega gaziarz założył za 300zł.
Cytat:
|
Volvo bym nie pogardziłGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Reszta floty to dno, bo za 5k nic normalnego nie istniejeGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Chętnie pokazałbym Ci Fokusa za 3700 + rejestracja ;-)
Cytat:
|
PEACEGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
OK, :browar: