Odp: Jaki soft zaktualizuje serwis za darmo
Tu nikt o nic nie prosi i nie żądą. Po prostu uwaga, że ktoś umie liczyć swoje koszty (serwisu) a zapomina o kosztach innych, którzy również je liczą. Ja jeszcze w serwisie na szczęście nie byłem - szkoda mi czasu - na szczęście nie musiałem być. Z drugiej strony gdybym musiał robić aktualizację oprogramowania LED z powodu bezpieczeństwa i trwałoby to godzinami to nie byłbym szczęśliwy. Inny równie sprytny jak serwis zatrzymałby się na drodze i wezwał assistance do usnięcia usterki reflektorów które mu cały czas gasną i nie może kontynuować jazdy do serwisu. Wziął auto zastępcze na dwa razy dłuższy czas niż aktualizacja oprogramowania i miał to wsyztsko gdzieć - obie strony byłyby happy (jedna miałaby samochód non-stop) a druga mogłaby utrzymywać ciasteczka za rzekome koszty serwisu - a kto się tam importerem przejmuje - skoro jemu też nie zależy, Tak się wlaśnie tworzy bańki w biznesie i od tego są cykle koniunkturalne - pytanie kto dłużej wytrzyma i przetrzyma kryzys. Podobno duży może dużo wytrzymać ale paru się nie udało - Kodak, Lehman Brothers, Daewoo etc,
Ostatnio edytowane przez kaan1 ; 17-01-2017 o 16:38
|