Cytat:
|
Co do wiązki to dla leniwych można kupić gotowa do konkretnego piecyka koszt około 150zł i wypiąć z piecyka przejściówkę fordowską i wpiąć się bezpośrednio w piec , myślę że wpięciem paru kostek nie jest bardzo trudne zostaje podłączenie w sieci can
|
Serio? A ja się doktoryzowałem z poszukiwaniem właściwej wtyczki przy SJB czy klimatroniku, potem szukaniu właściwych przewodów i jego kierunków, a ty mi teraz mówisz że można kupić gotową wiązkę.
Nie piszę tego złośliwe, ale czy możesz podesłać link do takiej wiązki? Jakby co mam, Thermo Top V dla Mondeo MK4/Smax. Chciałbym zobaczyć ten produkt, zwłaszcza te gotowe wtyczki.
Piszę i pytam o to bo muszę sprawdzić połączenia dla sterowania przez webasto klapą powietrza (K3.1) bo pojawia mi się czasem błąd w DTC (B1086) i nie działa poprawnie rozprowadzenie powietrza na nogi/twarz/szyba (podejrzewam że może gdzieś zrobiłem słaby styk bo te silniczki klapy to raczej rzadko padają). I jak mam się już tam dostawać, to chętnie posprzątam moje "pająki" i zamienię na taką instalację z dedykowanych wtyczek plug'n play.
Przy okazji może podpowiedzieć jak się wpinałeś właśnie z tym przekaźnikiem K3.1? Gdzie go schowałeś? Nie pojawiają ci się żadne błędy jak mnie?
Dziękuje