View Single Post
Stary 18-01-2017, 20:28   #3639
stefanb
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał niko123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Miałem kupić mondeo ale padło na mazde 6 2.5 full opcja w AT , model po 2 lifcie 2017.
Wyciszenie na + teraz mazda jest podobna do innych w tym segmencie ale wiadomo mondeo najlepiej wyciszony.
To wyciszenie to moim zdaniem sprawa trochę subiektywna. Jak przesiadłem się z Focusa na Mondeo MK5 1.5EB, to na początku też oczywiście wydawał mi się niesamowicie cichy. Teraz po kilku tygodniach stwierdzam, że przy prędkościach autostradowych mogłoby być w nim jeszcze odrobinę ciszej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a to co najbardziej "rzuca się na uszy", to natarczywy warkot silnika przy przyspieszaniu. Nie jest to oczywiście jakiś dramat, ale ten dźwięk nie jest szczególnie przyjemny.
Pamiętam jak kiedyś na kanale Marek Drives był test właśnie Mondeo 1.5 i testujący stwierdził, że jego zdaniem w środku jest dość głośno. Być może właśnie o to mu chodziło...
stefanb jest offline   Odpowiedź z Cytatem