View Single Post
Stary 18-01-2017, 22:54   #3642
miroos
ford::average

Imię: Mirek
Model: Mondeo mk5 fl Vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał stefanb Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To wyciszenie to moim zdaniem sprawa trochę subiektywna. Jak przesiadłem się z Focusa na Mondeo MK5 1.5EB, to na początku też oczywiście wydawał mi się niesamowicie cichy. Teraz po kilku tygodniach stwierdzam, że przy prędkościach autostradowych mogłoby być w nim jeszcze odrobinę ciszej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., a to co najbardziej "rzuca się na uszy", to natarczywy warkot silnika przy przyspieszaniu. Nie jest to oczywiście jakiś dramat, ale ten dźwięk nie jest szczególnie przyjemny.
Pamiętam jak kiedyś na kanale Marek Drives był test właśnie Mondeo 1.5 i testujący stwierdził, że jego zdaniem w środku jest dość głośno. Być może właśnie o to mu chodziło...
Ja jak wsiadłem do mk5 to było super cicho - po paru tygodniach słuch się zaadaptował do nowego i też zaczynałem słyszeć auto (2.0tdci) i po kolejnych paru tygodniach oddałem mk5 i dostałem octavie III 2.0 tdi i jakbym się do żuka przesiadł Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dopiero wtedy poczułem jak cichy jest mk5 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
miroos jest offline   Odpowiedź z Cytatem