View Single Post
Stary 19-01-2017, 09:07   #468
Audi'ofil
ford::average

Imię: Stachu
Model: Kuga II 4x4
Silnik: 2,0 180 PowerShift
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

Cytat:
Napisał wrzoch Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... W Polsce niestety trzeba być masochistą, aby z własnej nieprzymuszonej woli iść na Policję w celu złożenia zeznań ...
Rzadko (wcale) korzystam z usług policji i chyba naiwnie sądziłem, że zostawiam kartę z filmem, a wy się tym zajmijcie. Niestety, to tak nie działa.
Pierwsze stwierdzenie pani za biurka o "cwaniakach lewego pasa" to tak jak zderzenie z betonową ścianą. Od razu odechciało mi się dalszej rozmowy w temacie - bo z kim tu rozmawiać, a każdy argument działa na moją niekorzyść i przedłuża czas którego nie miałem.

Cytat:
Napisał mariusz gorzów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... W moim mieście, notoryczne z kolei jest wpychanie się pod zderzak autobusu, bo taki z osobówki myśli ze staja one w miejscu ...
Znam ten ból i potrafię docenić ciężar pojazdu (z prawka kat.C korzystam od 25lat), ale też na kursie (jeszcze za komuny) uczyli mnie, że jazda ma być dynamiczna i nie powinienem utrudniać jazdy innym użytkownikom drogi.

Co do jazdy polaków za granicą, to właśnie za takie blokowanie, koleś po chwili już by miał polizei na ogonie, po życzliwym telefonie jakiegoś Helmuta.

.
Audi'ofil jest offline   Odpowiedź z Cytatem