Cytat:
|
Z autobusami a wlasciwie ich kierowcami to jest roznie. Zreszta tak samo jak z kierowcami osobowek. Ogolnie ustepuje autobusom pierwszenstwa. Ale moim zdaniem przegieciem jest jak autobus wyjezdza z zatoczki wprost pod nadjezdzajace auto tylko dlatego ze "ma pierwszenstwo" (przynajmniej w cz)
|
w czechach to dopiero mają z górki zwłaszcza na polaków , jeden przykład
jadąc na lotnisko w Pradze pierwszy raz bez navi, umknął mi zjazd. Nie znając miasta zresztą jak jestes z Pragi wiesz jak się wjeżdża z Brna waszą chyba 1, nie jeden może się zgubić, mi się udało ale dojechałem do jakiegoś lotniska a że była noc po jakimś czasie zobaczyłem że jestem na Cargo a dziwiłem się że nie ma za duzo aut na parkingu.
po jakimś czasie a była północ trafił się chłopek i dogadałem się, pokazał mi bardzo duzy skrót ale....... nie powiedział że na końcu tego skrótu czeka na mnie niezła pokuta. Znak zakaz ruchu prawie niewidoczny, a ja będąc w połowie drogi zostałem zatrzymany przez starsze małżeństwo i na siłę mnie zawrócili bo kosztowało by mnie to ze 3-4 tys. KSC
a na koniec się dowiedziałem że to droga tylko dla autobusów miejskich a pod Cargo pełno takich cwaniaków polujących na zagranicznych gości
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: o Ostrawie nie wspomne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
ja ww tym Przypadku stosuje zasadę ograniczonego zaufania, włączony kierunkowskaz i odbijam hamulec przystankowy, wóz się toczy ale wciąż trzymam nogę na hamulcu.
|
nie myśl czasami że ja coś do ciebie mam,piszę ogólnie, nie jeżdżę zawodowo ale od 1984 roku trochę polski i europy zwiedziłem i nie powiem że u nas jest najgorzej ale jest zle i to nawet bardzo zle