View Single Post
Stary 19-01-2017, 11:58   #477
Audi'ofil
ford::average

Imię: Stachu
Model: Kuga II 4x4
Silnik: 2,0 180 PowerShift
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Agresja na drodze i blokowanie pasa ruchu - wydzielona dyskusja

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
...
Wiec wystarczylo pani powiedziec ze jest glupia i zeby przyjela zgloszenie.
Tego jej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. nie mogłem powiedzieć ... choć miałem cholerną ochotę, wystarczyło że
Cytat:
Wyraziłem swą "dezaprobatę" do ich kompetencji (o dziwo, nie spotkała mnie za to przyjemność zatrzymania na 48h) ...
Wku...ła mnie textem o cwaniakach i za dużo czasu zajęło mi "tłumaczenie" jej, że jest w błędzie. Widząc, że łatwo nie będzie i z powodu braku czasu "odstąpiłem od złożenia doniesienia o popełnieniu wykroczenia" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał mariusz gorzów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... jeżeli tak jak pisałem jest możliwość i wpuszczam to wypadało by wcisnąć taki trójkącik i mignąć światłami awaryjnymi, od razu robi się cieplej na sercu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ...
Dobra zasada i poprawia samoocenę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

.
Audi'ofil jest offline   Odpowiedź z Cytatem