Ja tam chętnie trochę się odizoluję
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jutro wracam z Niemiec i jedyne moje zmartwienie to ewentualne korki i hałas przez 10h.
Kiedyś wspomniałem, zamówiłem Opla insignię, dosłownie rzutem na taśmę bo zadzwonił fleet majster i powiedział że jeśli chcemy rozważać to auto to mamy ostatni dzwonek bo Opel dał ostatnie 700 slotów na zamówienia w całej pl. Całe moje misterne odpytywanie dealerów Forda wzięło w łeb bo Opel dał bezkonkurencyjny rabat. Klepnięto moją konfigurację i pozostaje mi zacieszać i czekać. Kombi Cosmo cdti 170hp manual z pakietem flotowym, światła bixenonowe, fotele półskóra z plastikowej świnki, fotel kierowcy i lusterka z pamięcią ustawień, bezkluczykowy dostęp, tempomat adaptacyjny, asystent parkowania i parę dupereli. Samo Cosmo ma już kilka fajnych rzeczy jak el. klapa, radio 8" R700 i koła 18", czujniki cofania, grzane fotele itp. Kolor czarny, ciemne szyby
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
poniżej przedlift tak samo skonfigurowany z zewnątrz.. Zdjęcie nie moje, mam nadzieję że właściciel nie ma mi za złe bo jego auto wygląda wg mnie super:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.