Temat: [Mondeo 2007-2014] DPF a wzrost poziomu oleju?
View Single Post
Stary 20-01-2017, 12:53   #53
Tomala1978
ford::average

Imię: Tomasz
Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: DPF a wzrost poziomu oleju?

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No mozna... co chwila ktos przychodzi na forum, ze niby usuniety ale i tak probuje wypalac. A za rok beda plakac po raz drugi ze trzeba i tak zakladac bo kontroli nie przejdzie.
Zreszta sam jestes sobie wynien:

nie trzeba bylo olewac tematu

Nie bylo ok. Trules siebie, rodzine i innych. Uprzedzajac twe watpliwosci i anty-zielone argumenty: poczytaj (nawet na tym forum) zanim cos na ten temat napiszesz.

BTW: jak cie glowa boli to tez usuniesz?
No dziękuję muszę przyznać że Twoja odpowiedź bardzo mi pomogła w problemie . Zadałem pytanie i liczę na odpowiedź a nie na prawienie morałów co jest słuszne a co nie .
A tematu nie olałem bo częste wypalanie zaczęło się niedawno , były todwa wypalanie częściej niż zwykle.

Bump:
Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No mozna... co chwila ktos przychodzi na forum, ze niby usuniety ale i tak probuje wypalac. A za rok beda plakac po raz drugi ze trzeba i tak zakladac bo kontroli nie przejdzie.
Zreszta sam jestes sobie wynien:

nie trzeba bylo olewac tematu

Nie bylo ok. Trules siebie, rodzine i innych. Uprzedzajac twe watpliwosci i anty-zielone argumenty: poczytaj (nawet na tym forum) zanim cos na ten temat napiszesz.

BTW: jak cie glowa boli to tez usuniesz?
Tak przy okazji trucia siebie i innych to Twój 1,8 tdci to nie truje tak
Tomala1978 jest offline   Odpowiedź z Cytatem