View Single Post
Stary 20-01-2017, 21:30   #3656
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Owszem ciężka, owszem stara, owszem ciasna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale i tak szybsza, większa i lepiej wyglądająca od mojego Focusa, progres jest! Małymi kroczkami... @biner rozumiem Twoją opinię o mocy, człowiek szybko przyzwyczaja się do dobrego, na ten moment 170 w małym czołgu to dla mnie lux. Dopiero od roku użytkuję auto z silnikiem powyżej 100 koni. Właśnie doczłapałem do domu, 7,5h spod Norymbergi do Warszawy, niecałe 1000km, bez wielkiej spinki ale warunki też były dobre. 115 koni spokojnie daje radę do 180km/h i nawet po Niemczech jakoś bardzo nie zostawiłem w tyle. Autami poniżej 100 koni rozpędzanie było wyczerpujące i dla auta i dla mnie. To co teraz mam to dla mnie próg przyzwoitości, więcej mocy to już teraz komfort a nie mus. Dojechałem zmęczony hałasem, ale plecy spoko. Spalanie o dziwo 6,6/100km.

Mk5 ma tak zgranej zawieszenie że sprawia wrażenie dużo lżejszego niż jest. Dużo kolegów w firmie podziela tą opinię.

Mk5 nadal bardziej mi się podoba Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ale przy tym samym budżecie i obecnych rabatach Forda mk5 wychodziło jak Kopciuszek. Trzeba być ultra fanem żeby odpuścić 3/4 wyposażenia dodatkowego. Ja jestem "tylko" fanem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem