Tak rozglądam się bo moje kobiecie spodobała się ogrzewana przednia szyba w Fordach i rozglądam się szukam Fiesty, bo chyba w Fiestach też jest
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak na spokojnie, bo się nie pili, ma fajne autko co mnie mało kosztuje do jeżdżenia i niezawodne
ps.
a może byś chciał Focusa 1,6 TDCi 109 KM 2010 za 28 tys zł , auto polskie salonowe, pierwszy właściciel 55 tys prawdziwego przebiegu ? jest szansa, że w notatkach mam dane do sprzedającego, jeszcze z tamtego roku. Czarny był to odpuściłem po namyśle bo za brudzący się. No i DPF mnie wystraszył
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jesienią sprzedawał i nie sprzedał. Dill był karkołomny, bo sprzedawał brat, w właściciel za granicą o ile pamiętam. Wszystko zweryfikowałem u kolegi w policji, bracia ect. Auto sprawdziłem w systemie Forda. Miał jakieś malutkie kuku, ale malutkie, kilometry miał prawdziwe