Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 21-01-2017, 20:24   #3340
Miralon
ford::advanced

Imię: Michał
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Cytat:
Napisał feniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zrobiłem dokładnie to samo, dosłownie minuta roboty z nożykiem (nic nie trzeba rozbierać)
Polecam też nożyczki do skórekGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Miralon Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiem że tak można, nawet niektóre ASO tak robią, ale szef serwisu poinformował mnie że jeśli sam dokonam
Gów..niewiele zobaczą. Demonizujecie tę utratę gwarancji. I przeceniacie wiedzę i złośliwość ASO. A osobiście mam takie nastawienie do ASO że im bym tego podszybia nie pozwolił demontować. A na marginesie: wycinanie zaczęło u mnie ASO ale po nich poprawiłem bo nie lubię amatorszczyzny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Miralon ; 21-01-2017 o 20:28
Miralon jest offline   Odpowiedź z Cytatem