Temat: [Focus 2008-2011] Montaż car audio w moim aucie
View Single Post
Stary 22-01-2017, 17:00   #1
szyman02
ford::amateur

Imię: Adrian
Model: Ford Focus MK2 DA3
Silnik: 1.6 benzyna
Rocznik: 2010
Domyślnie Montaż car audio w moim aucie

Witam,
Z powodu, iż mało upatrzyłem się w internecie na temat samodzielnego montażu audio w Focusie, to postanowiłem sam się uporać z tym tematem, a efektami podzielić się z wami.
Proszę oto efekty 3 godzinnej pracy.
Kabel linka Hollywood ma średnicę 0,5 cm, więc zapasowo i przyszłościowo. Obsłuży wzmaka do 800 W.
Bezpiecznik z zestawu. Kabel Remote oraz RCA x2 ciągnięty od schowka przy radiu.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Silnik i montaż kabla oraz bezpiecznika.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Uszczelka między komorą silnika a schowkiem.

Przestrzeń za schowkiem.

Wyjście kabla w komorze bagażnika.

Wyciąganie plastików z progów to bardzo prosta sprawa. Tylko trzy plastikowe żółte kołeczki, delikatnie aby nie urwać. potem tylko trzeba uważać przy plastikach przy pasach pasażerów z przodu i z tyłu, tak żeby tych plastików nie wyciągać ponieważ są nitowane. Wystarczy tamtędy podpatrzeć gdzie leży oryginalna wiązka przewodów i po prostu przeciągnąć. W razie pytań walcie śmiało, dopiero co skończyłem, więc będę może mógł pomóc.

Ostatnio edytowane przez SRS ; 22-01-2017 o 18:16
szyman02 jest offline   Odpowiedź z Cytatem