View Single Post
Stary 23-01-2017, 15:41   #3795
Graphitee
ford::beginner

Model: MK4
Silnik: PB+LPG 2.0 145KM - Stag4Qbox + reduktor AC R01 + wtryskiwacze hana pojedyncze
Rocznik: 12.2008
Domyślnie Odp: Navigacja Blaupunkt NX SP 5.1 - kompendium wiedzy

Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
jaka nawi NX? na dvd czy sd?
Mam auto z 2008 r. więc przedlift, czyli DVD.
A tak na marginesie, bo nawet się tym nie interesowałem to Navi z FL będzie pasować do auta przedlift?

Cytat:
Napisał artur1970 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
antena gps oryginał ?
Nawet nie wiem. Muszę się sprzedającego zapytać. W ogłoszeniu jest, że kpl. więc zakładam, że jest oryginał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A jest to jakaś duża różnica w jakości jeśli chodzi o nie oryginał?
Oczywiście nie piszę tutaj o chińczykach z ali za 5$ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O złączce krosującej mikrofon i AUX ("pajączku") już pisaliśmy? Jest inna dla Sony i dla NXa...
Dzięki, tego nie doczytałem. Jest ona dostępna na allegro? Jak tak to ile taka złączka kosztuje?

Ostatnio edytowane przez Graphitee ; 23-01-2017 o 15:44
Graphitee jest offline   Odpowiedź z Cytatem