Witam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do stuków u mnie jest identycznie już od 3 lat z tym, że od roku doszły mi dziwne zachowanie się ów strony/koła podczas najeżdżania na nierówność lub próg zwalniający oraz gdy odpuszę gaz lecz na biegu to aż budą trzęsie i przez te 2 lata wymieniłem prawie całe przednie zawieszenie i guzik pomogło ... Po rozmowie z fachmanem doszliśmy do wniosku, że została jedynie skrzynia, a konkretniej mechanizm różnicowy w niej ale mniejsza już o to
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do Twojego spotkania z krawężnikiem i "norm" to uwierz mi, że te normy są dosyć szeroko rozbieżne, bo akurat w moim przypadku auto po wypadku i przesunięciu ramy nadwozia zostało tak wyprostowane, że na geometrii miałem na 99% jak być powinno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szok no ale Polak potrafi
Co do kiery lekko skręconej to już wina panów co ustawiali geometrie, bowiem aby idealnie ją prosto ustawić, muszą posiadać na prawdę dobry sprzęt do zablokowania kierownicy w pozycji "0" co by nawet nie drgnęła przy ustawianiu zbieżności.
Jak już ustawiałeś zbieżność to mogłeś po całości zrobić pełną geometrie zawieszenia nie tylko przodu ale również zrobić tył tak profilaktycznie, bo mało kto to robi, a uwierz mi, że z tyłu czasem może się tak rozjechać, że opony tnie aż miło