Cytat:
|
a ile ich jest w Szwajcarii ...
Bump: nic nie rozumiesz i nie masz pojęcia o mnie i co robię. Jak jesteś tak dobrze zorientowany w temacie to po co się tu pytasz o to auto ? Kolega się zwrócił z zapytaniem do Ciebie bo zapewne uważa Ciebie za autorytet a ty co ? Wrzucasz tutaj linka i pytasz ? Doradź koledze samodzielnie
|
Nie uważam się za autorytet więc wrzuciłem tutaj.Zwróciłem się o pomoc w sprawie konkretnego modelu a nie z pytaniem czy auta ze Szwajcarii są dobre czy złe.Jeździłem autami z wielu rynków i wiem że jeśli ma być szrot to równie dobrze będzie to salon Polska,Niemcy Holandia czy inna cholera.Ciężko u nas o galaxy z PL a jeszcze ciężej o serwisowanego do końca.
Poprosił mnie kolega bo jestem zarejestrowany na forum więc pytałem.D tej pory jednak nie dostałem żadnej podpowiedzi. ..
Bump:
Cytat:
|
Miał wymienianą przednią szybę, dzwoniłem rozmawiałem z sprzedajacym. Moim zdaniem cena dosyć niska Galaxy z tego rocznika kosztują w Szwajcarii ok 8,5 tys franków, więc cena wskazuje iż cos z nim jest nie tak
|
Dowiedziałem się że auto zostało wyrejestrowane w Szwajcarii 17.01.2017r a oclone na granicy CH/DE 20.01.2017.Ogłoszenie w PL jest od 21.01.2017.
Bump: Chyba że koledzy mają jakąś propozycję pewnego i sprawdzonego Galaxy w podobnej kasie to przekażę zainteresowanemu