View Single Post
Stary 24-01-2017, 22:52   #49
darrow
ford::average

Imię: Darek
Model: C-MAX 2013
Silnik: 1.6 TDCI
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Zmiana języka komend głosowych bluetooth i menu

Wielkie podziękowania dla kolegi tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.dziś rano nie wiem jak (wczoraj się bawiłem głośnością po uprzednim przyciskaniu przycisku z "buźką" ale bez skutku) ale się VC aktywowało ponadto pobawiłem się zmianą głośności i działa, dodatkowo zrobiłem "master reset" oprogramowania z menu. Nie wiem tylko czy VC jest aktywne tylko jak auto jest odpalone lub kluczyk jest przekręcony w pozycję pierwszą? Z drugiej strony przeraża mnie wiedza niektórych specjalistów z ASO w materii oprogramowania i modułów elektronicznych w samochodzie, którzy stwierdzili że takowej funkcji nie mam z fabryki i musiała być dokładana w serwisie specjalnie dla klienta.

Bump: Mam jeszcze dodatkowe pytanko jeśli mój moduł również obsługuje SMS ponieważ w swoim przypadku mogę je odbierać i wysyłać szybkie odpowiedzi to to jest wersja sync1.1 czy sync 1.0. Ponadto w menu sync-a mam opcję "zainstaluj aplikację sync" ale nie mam pojęcia jak mogę to zrobić np spotify itp które niby są kompatybilne z sync.1.1.
darrow jest offline   Odpowiedź z Cytatem