Temat: [Focus 2004-2008] Podmiana zegarów z temp. zew.
View Single Post
Stary 26-01-2017, 10:44   #412
minciu
ford::advanced

Model: Focus + Focus
Silnik: 1.8 TDCI + 1.8TDCI
Rocznik: 2002 + 2008
Domyślnie Odp: Podmiana zegarów z temp. zew.

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

to oczywiste jak 2x2

..

tak, ale ludzie często chcę zaoszczędzić na zakupie i docięciu drugiego kluczyka (a potem jest lament: zgubiłem kluczyk, a nie miałem zapasowego ...)
Dla tego wydaje mi się, że biednego nie stać na oszczędzanieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szczególnie że ponowna programowania drugiego kluczyka poniesie za sobą ponowny koszt programowaniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak, podejmę się

nie handluję częściami, więc nie wiem czy da się aż tak tanio, ale na 100% warto mieć drugi kluczyk
30zl kosztowala mnie wczoraj stacyjka z kluczykiemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz surowy grot 10zl na allegro musze kupicGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie handluję tym tylko właśnie kupuję. Cenę ostateczną poda mi pan w punkcie dorabiania kluczyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obstawiam dodatkowe 25-50zl No chyba że o czymś nie wiem i się zdziwię ile dociecie może kosztowaćGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
minciu jest offline   Odpowiedź z Cytatem