Cytat:
|
to oczywiste jak 2x2
..
tak, ale ludzie często chcę zaoszczędzić na zakupie i docięciu drugiego kluczyka (a potem jest lament: zgubiłem kluczyk, a nie miałem zapasowego ...)
|
Dla tego wydaje mi się, że biednego nie stać na oszczędzanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Szczególnie że ponowna programowania drugiego kluczyka poniesie za sobą ponowny koszt programowania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
tak, podejmę się
nie handluję częściami, więc nie wiem czy da się aż tak tanio, ale na 100% warto mieć drugi kluczyk
|
30zl kosztowala mnie wczoraj stacyjka z kluczykiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Teraz surowy grot 10zl na allegro musze kupic
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie handluję tym tylko właśnie kupuję. Cenę ostateczną poda mi pan w punkcie dorabiania kluczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obstawiam dodatkowe 25-50zl No chyba że o czymś nie wiem i się zdziwię ile dociecie może kosztować