View Single Post
Stary 26-01-2017, 12:33   #1
Eatal
ford::average

Imię: Piotr
Model: Ford S-Max TitS automat
Silnik: 2.2 TDCI 200KM AT
Rocznik: 2013
Domyślnie Fabryczne DVD z LCD w zagłówkach - nowe źródło A/V?

W związku z nadchodzącą długą podróżą ze szkrabami z tyłu, pomyślałem, że pokombinuje i sprawdzę czy jest możliwość podłączenia innego źródła audio-video do zagłówków.

Idealnie by było gdybym mógł się przełączać pomiędzy oryginalnym DVD a innym źródłem (S-Video? HDMI?). Zasilanie do LCD i tak by szło z DVD, uprośćmy to.

Chyba mam MB-800:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale szczerze to nie jestem pewien, postaram się DVD wygrzebać trochę, jak wczoraj zaglądałem nie mogłem dojrzeć żadnych napisów, więc możliwe, że jednak nie to...

Z tyłu to wygląda tak:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Spodziewałem się wyjścia w rodzaju S-Video, jak w wątku o DENSO:

Takie wyjścia z DVD/wejścia do monitorów LCD gdzieś tam jednak są (nadzieja matką...) i po prostu ich nie dojrzałem?

W ogóle pomysł ma sens?

Oznaczam osoby, które przewineły się w znalezionych na FCP wątkach związanych z ekranami/DVD w zagłówkach:

@Bufek @jerry73 @krzysiekb0 @Mateusz S-MAX
@arturek @radza @kasztan @flyingcharly @gruby332

Ostatnio edytowane przez Eatal ; 26-01-2017 o 12:45
Eatal jest offline   Odpowiedź z Cytatem