Cytat:
|
No wlasnie salonowo a nie fabrycznie
|
Fabrycznie mi chodziko zle sie wyrazilem. Tak samo jak kupujesz auto mozesz wybrac pakiety dodatkowe lub pojedyncze opcje za doplata chodz nie wszystkie. Zazwyczaj podrzewane lusterka dodawali w gratisie do wszystkich flotowek w wersji trend bo w standardzie ich kiedys nie bylo (nie wiem jak teraz) podobnie jak autoalarm logic i bzpestaw bezprzewodowy nokii. Etis to nie jest idealne zrodlo wiedzy. Ja to mam w nim napisane 2 zdania: bez autoalarmu. z autoalarm. Jedno wyklucza drugie. A to czy wklady lusterek zamontowali w fabryce czy w salonie to sie nie dowiesz. Byc moze w salonie chodz dla mnie to fabrycznie bo salonowo jak dla mnie oznacza zewnetrznego producenta sprzetu przed ktorym producent auta nie ucieka i nie ukrywa go jak np toyota gdzie w salonie proponuja montaz czujnikow logic a nie made by toyota i sie z tym nie kryja. W fordzie autoalarm fabryczny oznacza wersje saloniwa zawsze bo co kraj to inna centralka alarmu ale czy jak doplavasz za autoalarm to ford mowi to nie nasz alarm tylko zew. firmy? Niestety nie.
Btw: skrot podw nie oznacza przednie tylko podstawowe.