Nie jestem upierdliwy tylko dociekliwy, a tym samym chcę pomóc ale ciężko kiedy to oponent ma jakieś dziwne opory i myśli, że mu na forum to piszczenie naprawimy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak poza tym skoro piszczy/świszczy po wymianie altka przez mechaników i mu tutaj piszemy, że powinien od nich się domagać naprawy/poprawy to szuka tutaj chyba jakiegoś cudotwórcy co mu telepatycznie problem rozwiążę ...
Nie przepadam po prostu za osóbami, które nie umieją się o swoje upomnieć, a potem jak problem to z płaczem i podkulonym ogonem walą tu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sorrki za ostre słowa i wiem, że jesteśmy by sobie wzajemnie pomagać no ale są czasem granice
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak więc kolego drogi udaj się z powrotem do tych mechaników i delikatnie im wyperswaduj, że tak być nie powinno i prosisz o naprawę, bowiem tak się dzieje po ich ingerencji. A jeżeli nadal będą upierać się na swoim, że altek się musi przyswoić to po prostu im powiedz, że pojedziesz do innego, a im postarasz się spartolić opinie wszędzie gdzie się da
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Krótko i na temat
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Z takimi mechanikami to trza krótko