Temat: [Mondeo 2014- ] Wady wieku dziecięcego.
View Single Post
Stary 27-01-2017, 11:29   #3388
stefanb
ford::advanced

Model: Ford Mondeo
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Wady wieku dziecięcego.

Bardzo dziwne tłumaczenie z tą klapą. Jak wypożyczałem testówkę w sierpniu, to po wyjechaniu z parkingu dealera usłyszałem, że... coś z tyłu stuka. No nieźle się zaczyna moja przygoda z Mondeo, myślę, dopiero po kilkuset metrach spojrzałem na zegary, a tam jak wół jest napisane, że klapa bagażnika otwarta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trochę kiepsko, mówię, ale nie było gdzie stanąć i dopiero na najbliższych światłach wyskoczyłem z samochodu, zatrzasnąłem klapę i jadę dalej. Po chwili patrzę na zegary - to samo - otwarta. W końcu zatrzymałem się gdzieś bezpiecznie i po którymś jebn.... (po inaczej się tego nie da nazwać) zamknąłem ją.
Natomiast już w moim samochodzie klapa zamyka się naprawdę lekko - jesteś w stanie bez problemu zatrzasnąć ją pociągając za wewnętrzny uchwyt - nie trzeba jej dobijać z zewnątrz. I nie ma u mnie znaczenia, czy drzwi i okna mam otwarte czy nie. Także coś musi być z ustawieniem zamka i/lub klapy w tych samochodach.
stefanb jest offline   Odpowiedź z Cytatem