Skład mieszanki może być przez błąd czujnika IAT
Czujnik IAT to przepływomierz jak się nie mylę? Poruszaj wtyczka i zobacz czy zniknie. Zobacz też odczyty przeplywomierza i temperatury powietrza zasysanego czy sie zmieniają?
Jak co mam przepływomierz do odsprzedania sprawny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kupiłem nowy w ciemno, bo nie mogłem nigdzie znaleźć wartości referencyjnych jego wskazań. Zmieniłem przepływkę, odczyty zostały te same i nic w się nie zmieniło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak więc bankowo zbędna wymiana
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
http://allegro.pl/show_item.php?item...ZiOWE0MWZlMQ==
Ten tutaj dokłądnie. Pierburg z tego linku to jest to samo co oryginał forda. Na obudowie nowego pierburga znaczek forda został tylko starty jakąś ręczną frezarką
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Częsty zabieg wielu firm, żeby nie zmieniać formy, albo zużyć stare półprodukty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
tak wiem, nie ma to jak utopić 270zl
Bump: Jeszcze jedna SUUUPER wiadomość
Masz Focusa po wypadku z wystrzeloną poduszką siedzenia kierowcy (prawdopodobnie masz zaślepke tylko) oraz masz wystrzelony napinacz pasów. Przypadkiem jak patrzysz się na swój zaczep od pasa kierowcy, to nie jest jakoś niżej niż u pasażera??
Ewentualnie wtyczka pod fotelem nie ma styku lub jest odpieta?
Cytat:
|
Przerwa w obwodzie poduszki bocznej (strona kierowcy).
--- Possible Causes --------
Drivers Side, Side Mount AirBag Circuit Open
-Suspect
Driver Side,Side AirBag circuit wiring
Driver Side,Side AirBag
AirBag module
===END RCM DTC B1994===
===RCM DTC B1877===
Kod: B1877 - Usterka obwodu ukladu cofania pasa bezpieczenstwa kierowcy
Moduł: Moduł układu SRS
Szczegóły kodów usterek
Usterka obwodu ukladu cofania pasa bezpieczenstwa kierowcy
|
Zbieraj też na nowy akumulator. Twój to trup
Cytat:
|
od: B1318 - Zbyt niskie n apięcie akumulatora.
Moduł: Moduł układu SRS
Szczegóły kodów usterek
Zbyt niskie napięcie akumulatora.
--- Possible Causes --------
- Battery Voltage below 9.6volts
-Suspect Battery state of charge Charging system
|
Bump: Istnieje szansa, że słaby akumulaotr powoduje któryś z tych błędów na liście