Cytat:
|
Jak nie przepadam za mechanikami tak w tym przypadku muszę stanąć trochę w ich obronie.
Nowy alternator powoduje większe opory co mogło skutkować padnieciem którejś rolki lub napinacza.
W takim przypadku cóż oni są winni?
Oczywiście twierdzenie że altek musi się dotrzeć czy cokolwiek to między bajki trzeba włożyć.
Nie twierdzę też że czegoś nie spartolili.
|
Zgodzę się z oporami lecz nie są na tyle duże, by zakłóciły lub wręcz spowodowały uszkodzenie łożyska rolki, bo z tym się bym chyba pierwszy raz spotkał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ponadto miałem u siebie wymieniany altek i ów problemu nie było, a tym bardziej, nie musiałem wysłuchiwać pierdół o jakimś docieraniu, bo bym chyba takiego mądrale wyśmiał na miejscu i pół warsztatu wyniósł i powiedział, że oddam jak mi się altek dotrze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak poza tym to jaki mechanik wymienia altka, nie patrząc na pozostałe elementy napędu, a zwłaszcza na napinacz i rolki ? Sorry ale skoro zamontowali altek nie wymieniając nic innego potwierdzili, że wsio ok więc ? A więc mechanicy magicy z ulicy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.