Cytat:
Zgodzę się z oporami lecz nie są na tyle duże, by zakłóciły lub wręcz spowodowały uszkodzenie łożyska rolki, bo z tym się bym chyba pierwszy raz spotkał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ponadto miałem u siebie wymieniany altek i ów problemu nie było, a tym bardziej, nie musiałem wysłuchiwać pierdół o jakimś docieraniu, bo bym chyba takiego mądrale wyśmiał na miejscu i pół warsztatu wyniósł i powiedział, że oddam jak mi się altek dotrze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak poza tym to jaki mechanik wymienia altka, nie patrząc na pozostałe elementy napędu, a zwłaszcza na napinacz i rolki ? Sorry ale skoro zamontowali altek nie wymieniając nic innego potwierdzili, że wsio ok więc ? A więc mechanicy magicy z ulicy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Skoro problem był z prądem to nie widzę sensu by mechanik zwracał uwagę na rolki , bo ja rolki to sprzęgiełko klimatyzacji itd. Problem rozwiązał, Ja u siebie po wymianie rolki na alternatorze, tez w przeciągu tygodnia wymieniłem rolke napinacza , oczywiście to przypadek. Ale te rolki lubią się sypać. Oczywiście sprawny mechanik powinien mo montażu to wyłapać.