Dzisiaj piękna pogoda to zabrałem się za montaż . Myślałem że będzie to trudniejsze, ale dosłownie 15-20 minut i wszystko gotowe. Użyłem co prawda nitki która przywiązalem do grubszej blaszki aby mi nie spadła i to był dobry pomysł ponieważ nawet jak miałem opuszczona maskę aby była poziomo to ciężko wkręcić mocowanie w tą blaszke. Dlatego nitka pomogła z tym że mogłem dociagnac sobie blaszke do maski i spokojnie sobie złapać śruba. Później już mogłem otworzyć maskę i ustawić sobie mniejsza blaszke w dziurce
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wszystko pięknie działa i silowniki 190N są idealne bo po otworzeniu maski w końcowej fazie powolutku sobie idzie do góry
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Panowie jeszcze raz wielkie dzięki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
P.S to teraz może czas aby wymyślec coś na klapę bagażnika
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo patent ze sprezynami nie bardzo zdał egzamin.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka