Temat: [Mondeo 2007-2014] Siłownik maski - gdzie kupić?
View Single Post
Stary 28-01-2017, 14:12   #1152
pawelmisiek
ford::average

Imię: Paweł
Model: Mondeo
Silnik: 2.0
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Siłownik maski - gdzie kupić?

Dzisiaj piękna pogoda to zabrałem się za montaż . Myślałem że będzie to trudniejsze, ale dosłownie 15-20 minut i wszystko gotowe. Użyłem co prawda nitki która przywiązalem do grubszej blaszki aby mi nie spadła i to był dobry pomysł ponieważ nawet jak miałem opuszczona maskę aby była poziomo to ciężko wkręcić mocowanie w tą blaszke. Dlatego nitka pomogła z tym że mogłem dociagnac sobie blaszke do maski i spokojnie sobie złapać śruba. Później już mogłem otworzyć maskę i ustawić sobie mniejsza blaszke w dziurceGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Wszystko pięknie działa i silowniki 190N są idealne bo po otworzeniu maski w końcowej fazie powolutku sobie idzie do góryGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Panowie jeszcze raz wielkie dziękiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

P.S to teraz może czas aby wymyślec coś na klapę bagażnikaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Bo patent ze sprezynami nie bardzo zdał egzamin.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka

Ostatnio edytowane przez Speedo ; 29-01-2017 o 22:31 Powód: poprawka zdjęć
pawelmisiek jest offline   Odpowiedź z Cytatem