Cytat:
Jak kupię sync 3 i zostanie mi przełożony (jestem lewusem w takich sprawach) to z chęcią Ci 2 sprzedam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Podpisuję się pod kolegą wyżej, też byłbym zainteresowany takim swapem i też jestem lewusem w takich sprawach, niestety... Prędzej by mi z nerwów coś w rękach pier****o
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wracając do mojego "lewactwa" w rzeźbieniu... Wymieniał ktoś może standardową antenę na "płetwę rekina" ?
Ktoś byłby w stanie dołożyć podświetlane klamki, schowki i "kupowdepy" z tyłu? Tyle, że mam ambient w kilku kolorach i to samo chciałbym z tyłu. Jakie koszty?
Myślałem, też o automatycznych światłach drogowych, ale szybę mam niekompatybilną z tego co zrozumiałem z wcześniejszych postów... jechałem ostatnio "kaszkajem" i sprawa fajna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I jeszcze jedno... Byłem w szoku, że nie ma siłowników od maski. Rodzice w Stilo z 2003 roku mają :O W Volvo też miałem... A w TItanium nie?! Ktoś może montował?
Trochę się rozpisałem ale w miarę czytania do głowy przychodziło mi co chciałbym dołożyć do swojej Foki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mam jeszcze parę pytań ale nie wszystko na raz