Cytat:
|
Dużo napisałeś i o niczym. Jeżeli uważasz, że olej w butelce z napisem Ford zapewni cudowne właściwości smarne to Twój wybór.
Jeżeli potrafisz na podstawie przepalonego - czarnego oleju od wspomagania określić jego pierwotny kolor - to super.
Nie mam nic do dodania.
|
Kolego nie pisałem, że Fordowski będzie lepszy tylko zasugerowałem użycie oryginalnego oleju dedykowanego do przekładni kierowniczej oraz użycie odpowiedniego koloru, bowiem może Ty nie wiesz o tym lecz użycie innego koloru na dłuższą metę może spowodować nie prawidłową i w późniejszym czasie po prostu popsuć pompę wspomagania.
A może kolega jest tego zdania, że w silnik można lać olej do kosiarek, no bo przecież olej jak olej - nie ma znaczenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co do rozpoznania koloru to z tym akurat ja nie mam problemu, bowiem daltonistą nie jestem i tłumaczenie, że jest czarny, przepracowany to żadne tłumaczenie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.