ja w tej cenie utargowalem dywaniki gumowe, kolo dojazdowe, opony zimowe i alusy z czujnikami ciśnienia.
MOJ NIEMA PODGRZEWANYCH LUSTEREK dziś dopytałem u dealera. .
Sluchajcie ceny sa rozne, ja akurat kupiłem u dealera w swoim miescie. Wszystko zależy czy gotowka czy kredyt, bo nie którzy dealerzy maja podpisane umowy z bankami i prowizje biora jak w kredycie wezniesz to masz taniej. a bank zdziera podwojnie, nie mowie akurat o fordowskim banku.
U każdego co innego zostało na magazynach.
Ja kupując to auto kierowałem się akurat tym, ze go biore na 10-15 lat bo nie stać mnie, żeby zmieniac co 2-3lata na nowy. Gdyby to był zakup na 2-3 lata wybor bylby inny choćby jakies demo, a kupując na tyle lat demo by mi się odbilo, bo mimo tego ze silniki sa rzekomo docierane to i tak trzeba samemu je dotrzeć,a z demo wiadomo jak jest, każdy wsiada i cyber
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
powidzcie mi jak się montuje srebne listwy nadrzwiowe?? zrobie to sam tak żeby mi się podobalo (ROWNO) czy lepiej zostawić to fachowcowi?
Bump:
Cytat:
Ojciec kupował parę dni temu auto. Myślał o focusie ale wybiłem mu go z głowy. Tyle szmalu za model z 2011 roku Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Za max 1,5 roku wchodzi nowy model...
Wybrał megana 1,2 TCE 130 koni na fajnym wypasie z kamerą, navi półskórą 17 calowymi felgami itp, biała perła itp... cena 71000 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
DO tego za 2200 zł pakiet przeglądów serwisowych przez 5 lat, w tym 5 lat gwarancji.
Taki mały off top
|
no wiadomo w tej cenie można było kupic kia na full wypasie za 66tys. zl
tylko za 3lata straci na niej 40%ceny a na fordzie 20%