Temat: [Mondeo 2000-2007] fordowski olej do wspomagania z eBay
View Single Post
Stary 30-01-2017, 20:22   #14
VuZeR
ford::average

Imię: Damian
Model: Mondeo MK.3
Silnik: 1.8 16V 110KM
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: fordowski olej do wspomagania z eBay

Cytat:
Napisał Abback Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego nie pisałem, że Fordowski będzie lepszy tylko zasugerowałem użycie oryginalnego oleju dedykowanego do przekładni kierowniczej oraz użycie odpowiedniego koloru, bowiem może Ty nie wiesz o tym lecz użycie innego koloru na dłuższą metę może spowodować nie prawidłową i w późniejszym czasie po prostu popsuć pompę wspomagania.

A może kolega jest tego zdania, że w silnik można lać olej do kosiarek, no bo przecież olej jak olej - nie ma znaczenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A co do rozpoznania koloru to z tym akurat ja nie mam problemu, bowiem daltonistą nie jestem i tłumaczenie, że jest czarny, przepracowany to żadne tłumaczenie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiem gościu tyle jadu wypuszczasz na innych ,że ręce opadają.Autor zadał pytanie ,a co niektórzy toczą wojenki żenujące.

Osobiście jeżeli nie wiesz co było lane to użyłbym oryginalnego oleju do wspomagania.
VuZeR jest offline   Odpowiedź z Cytatem