View Single Post
Stary 30-01-2017, 22:06   #3715
bartulko
ford::average

Model: Monedo Titanium 2016
Silnik: 2.0 EB (AT) 203KM
Rocznik: 12.2016
Domyślnie Odp: Mondeo 2015 vs konkurencyjne auta

Cytat:
Napisał Touch'n'go Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A co im odpowiadałeś?

.... lata temu jak jeździłem fabią kombi 1.6 tdi commonrail 90km to po dłuższej "wspólnej" jeździe pytali co to za silnik, przy wadze tego auta to był gokart.

Odpowiadałem, że mi się bardzo przyjemnie nim jeździ.
Ja miałem Fabię 1.6 TDI 105KM kombi to dopiero był gokart.

Bump:
Cytat:
Napisał kaan1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz to już wszyscy mają takie gwarancje - a nawet lepsze. Tylko kwestia czy masz już wliczone w cenę czy dokupujesz. Np. w Mk5 możesz mieć gwarancję do 7 lat. To drugie rozwiązanie (dokupienie dodatkowej gwarancji) chyba lepsze - nikt cię nie zmusza do serwisowania w ASO - to jest tylko i wyłącznie Twój wybór
Hm w cenę raczej nie wliczone bo konkurencja przy bardzo podobnym wyposażeniu sporo droższa. Za cenę jaką wydałem na MK5 to i40 miałbym w full opcji ze wszystkimi dodatkami. Jakby nie patrzeć Hyundai to też większe auto. Niestety nie z tak mocnym silnikiem a to stanowiło ponad 70% mojego wyboru.

Ostatnio edytowane przez bartulko ; 30-01-2017 o 22:12
bartulko jest offline   Odpowiedź z Cytatem