View Single Post
Stary 31-01-2017, 09:56   #19
deku
Junior Moderator

Imię: Dominik
Model: Galaxy mk2
Silnik: 2.3+LpgTech516
Rocznik: 2000
Domyślnie Odp: Instalacja LPG w Focusie

Cytat:
Napisał Michał_V6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dokształć się troszkę mózgu.
Nie życzę sobie, żebyś tak odzywał się do osób, które mają inne zdanie niż Ty. Śmiem twierdzić, że na tym forum nie ma lepszego specjalisty od LPG od Struny - choć byś nie wiem jak mocno tupał nóżką, więc daruj sobie takie teksty.

@vika - niestety nie polecę Ci nikogo w Trójmieście.
Sam zakładałem w Vanos w Gdyni ale było to dawno i masę problemów potem miałem z papierami.

W Bytowie jest Scantel (Piotr Kopczyński) który świetnie montował, ale czy się nie przebranżowił to nie wiem (no i kwestia odległości.... ja bym tam nawet montował i olał gwarancję bo sam sobie dłubię, ale nie każdy tak chce/może)

Generalnie musisz pojeździć i popytać:
- czy ściągają kolektory do wiercenia
- czy ustawiają/stroją na trasie (a jak z sondą szerokopasmową to w ogóle wypas)
- czy zabezpieczają antykorozyjnie jak wiercą
- czy nalegają na lubryfikację (która absolutnie nie jest konieczna)
- no i jakie podzespoły - ja preferuję polskie więc pewnie przejadę się na montaż na Dragana na Chełmie - montują całe zestawy Alexa (wtryski Barracuda, reduktor Shark, elektronika Optima - http://optimagas.com/kontakt)

No i przede wszystkim pamiętaj, że oszczędza się po założeniu instalacji a nie na założeniu jej jak najniższym kosztem.
deku jest offline   Odpowiedź z Cytatem