1.
Rozrząd: mechanik powiedział, że sama wymiana około 350 zł - ile mniej więcej kosztuję rozrząd z pompą wody?
2.
Zawieszenie: Na stacji diagnostycznej powiedziano mi, że lepiej zająć się tym tematem już teraz, ale że przegląd przejdzie bo nie ma tragedii. Następnie wysłano mnie do mechanika w celu wymiany części z zawieszenia przedniego, przy odbiorze mechanik powiedział, że warto się zająć tyłem (choć oni się tego nie podejmą i żebym się zgłosił do jakiegoś blacharza? lub osoby która zrobi mi konserwację).
3.
Blacharka - robiłem już raz blacharkę i zapłaciłem za 4 ogniska rdzy 350 zł. Co do wymiany całych drzwi nie jestem przekonany, ale rzeczywiście jeśli koszt byłby niższy niż blacharka to możesz masz rację
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
co zrobisz, to masz
kupisz innego trupa i masz historie od początku
warto
|
racja
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zastanawiam się tylko czy np. nie pojeździć jeszcze maks rok bez inwestowania, sprzedać za parę groszy i kupić coś lepszego za 15-20k