Cytat:
Brawo Ty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Różnimy się tylko tym, że ja swój jad używam do celów leczniczych/pomocy, a nie byle by zabłysnąć pisząc pierdoły nie mając kompletnie pojęcia o mechanice ...
|
Co masz dokładnie na myśli? Konstruktywna krytyka uszlachetnia ale są granicę pomiędzy nią ,a "hejtem".
Cytat:
Łatwo jest komuś napisać, że niech zrobi tak czy siak tylko ile osób wzięłaby odpowiedzialność za to co pisze ? Prawie nikt ... Tak samo jak ponad połowa pseudo mechaników, których wiedza ogranicza się do wymiany filtra powietrza, a cała reszta jest dla nich magią ale .... "Będzie Pan zadowolony" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Polecam program TVN Turbo w której to produkcji biorę udział i mam do czynienia ehhh dużo by tu pisać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Wiesz na forum można stawiać jedynie propozycję usterek bo niestety to jest tylko forum i każdy może się pomylić.Nie myli się tylko ten kto nic nie robi.Osobiście sam biorę odpowiedzialność za to co piszę więc liczą się z krytyką itp.Temat mechaników to niestety temat rzeka , akurat z Będzie Pan Zadowolony jestem na biężąco tylko kiedy będzie nowy sezon?
Chillout
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.