Temat: [Mondeo 2000-2007] fordowski olej do wspomagania z eBay
View Single Post
Stary 31-01-2017, 16:08   #16
VuZeR
ford::average

Imię: Damian
Model: Mondeo MK.3
Silnik: 1.8 16V 110KM
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: fordowski olej do wspomagania z eBay

Cytat:
Napisał Abback Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Brawo Ty Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Różnimy się tylko tym, że ja swój jad używam do celów leczniczych/pomocy, a nie byle by zabłysnąć pisząc pierdoły nie mając kompletnie pojęcia o mechanice ...
Co masz dokładnie na myśli? Konstruktywna krytyka uszlachetnia ale są granicę pomiędzy nią ,a "hejtem".

Cytat:
Napisał Abback Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Łatwo jest komuś napisać, że niech zrobi tak czy siak tylko ile osób wzięłaby odpowiedzialność za to co pisze ? Prawie nikt ... Tak samo jak ponad połowa pseudo mechaników, których wiedza ogranicza się do wymiany filtra powietrza, a cała reszta jest dla nich magią ale .... "Będzie Pan zadowolony" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Polecam program TVN Turbo w której to produkcji biorę udział i mam do czynienia ehhh dużo by tu pisać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wiesz na forum można stawiać jedynie propozycję usterek bo niestety to jest tylko forum i każdy może się pomylić.Nie myli się tylko ten kto nic nie robi.Osobiście sam biorę odpowiedzialność za to co piszę więc liczą się z krytyką itp.Temat mechaników to niestety temat rzeka , akurat z Będzie Pan Zadowolony jestem na biężąco tylko kiedy będzie nowy sezon?

Chillout Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
VuZeR jest offline   Odpowiedź z Cytatem