View Single Post
Stary 31-01-2017, 19:37   #146
kzmuda1
FCP member

Imię: Krzysiek
Model: wszytkie fordy 2,7 lubie , Mach-e podstawa
Silnik: TDCI PB , obecnie 2.0 ecobost 243
Rocznik: 2020-----2023>>>>>
Domyślnie Odp: Wymiana zwykłych lamp na Dynamic Full Led

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzę, że mimo iż widziałeś "na kablu" tylko kilka samochodów to się upierasz, że na pewno wszystko się da (i to FORScanem....). Upieraj się dalej, aż ktoś przyjedzie z trochę dalszych okolic i uderzysz nosem w ścianę, a gość Cię skasuje - "bo obiecałeś"...
Zrozum proszę, że jak amerykański BCMi nie przyjmuje kodowania - to nie ma to znaczenia czy używasz FORScana czy UCDSa. Nie zapiszesz zmiany w module i już. Takich "uproszczonych" BCMi w amerykanach jest wcale sporo.
Twoje "zdekodowanie AS BUILD na czuja" w oparciu o analizę pobranych z serwera konfiguracji nic w tym kontekście nie daje.
Jak mówię "prawie każdy Amerykanin jest inny" to możesz wierzyć albo nie - Twoja sprawa.
tedi nie robię na czuja nic, a to ze ucds nie przyjmuje niektórych rzeczy tak samo forscan nie przyjmuje niektórych rzeczy,,, trzeba luknąć tu i tam ,
ale tak jak mówię po co w ogóle pijesz do mnie???
to że Marcinowi nie chciało przejść na dedicated, to nie wina "ze się nie da" tylko wina kodowania,
a po drugie nie żyje z programowania fusionów, mam inne zajęcie , i też nie uaktywniam navi, to że , to co robię kompem to po prostu lubię , i też dlatego 4,5 roku studiowałem inżynierke w tym kierunku ,
a to co piszesz ze "prawie każdy Amerykanin jest inny" tak samo można powiedzieć o europie ,

Ostatnio edytowane przez kzmuda1 ; 31-01-2017 o 21:27
kzmuda1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem