Cytat:
|
Widzę, że mimo iż widziałeś "na kablu" tylko kilka samochodów to się upierasz, że na pewno wszystko się da (i to FORScanem....). Upieraj się dalej, aż ktoś przyjedzie z trochę dalszych okolic i uderzysz nosem w ścianę, a gość Cię skasuje - "bo obiecałeś"...
Zrozum proszę, że jak amerykański BCMi nie przyjmuje kodowania - to nie ma to znaczenia czy używasz FORScana czy UCDSa. Nie zapiszesz zmiany w module i już. Takich "uproszczonych" BCMi w amerykanach jest wcale sporo.
Twoje "zdekodowanie AS BUILD na czuja" w oparciu o analizę pobranych z serwera konfiguracji nic w tym kontekście nie daje.
Jak mówię "prawie każdy Amerykanin jest inny" to możesz wierzyć albo nie - Twoja sprawa.
|
tedi nie robię na czuja nic, a to ze ucds nie przyjmuje niektórych rzeczy tak samo forscan nie przyjmuje niektórych rzeczy,,, trzeba luknąć tu i tam ,
ale tak jak mówię po co w ogóle pijesz do mnie???
to że Marcinowi nie chciało przejść na dedicated, to nie wina "ze się nie da" tylko wina kodowania,
a po drugie nie żyje z programowania fusionów, mam inne zajęcie , i też nie uaktywniam navi, to że , to co robię kompem to po prostu lubię , i też dlatego 4,5 roku studiowałem inżynierke w tym kierunku ,
a to co piszesz ze "prawie każdy Amerykanin jest inny" tak samo można powiedzieć o europie ,