Temat: [Focus 2014-2018] Sync 2 zamiana na Sync 3
View Single Post
Stary 31-01-2017, 21:36   #220
tedi_k
FCP member

Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
Domyślnie Odp: Sync 2 zamiana na Sync 3

No to tym razem wymiana Sync2 na Sync3 by Skanbis w Mustangu GT...

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Kolega ze Skanbis obecnie wrzuca aktualną mapę i soft też nowszy...

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Oczywiście zupełnie przypadkiem mój bliski kolega z owego Mustanga miał swoją muzykę na pendrive USB 3.0, więc przy okazji sprawdziliśmy przywołany 5 postów wyżej biuletyn techniczny na temat USB 3.0 i Sync3 - pendrive USB 3.0 nie działał a komunikat wyświetlał się tak jak wskazano w biuletynie. Pełen więc sukces, tylko mój kolega zupełnie nie mógł zrozumieć z jakiego powodu jego całkiem nowe urządzenie tak go źle traktuje tuż po nabyciu...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

BTW - odniosę się przy tej okazji do licznych i publikowanych tutaj zachwytów typu "nareszcie Pani przemówiła do mnie po polsku"...
Z tym "po polsku" to uważam, że spora przesada... Wg mojej oceny ten "polski" głos nagrywali w USA i pod ręką mieli jedynie Ukrainkę trochę znającą język polski...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ponieważ uznali, że to i tak znaczny postęp wobec zupełnego braku języka polskiego uprzednio, to stwierdzili, "a niech tam, niech już będzie ta Ukrainka... Szkoda naszego czasu na jakąś tam nieznaczącą Polskę"...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 31-01-2017 o 21:56
tedi_k jest offline   Odpowiedź z Cytatem