Temat: [Mondeo 2007-2014] jaki rozmiar opon lub kół ?
View Single Post
Stary 31-01-2017, 21:59   #2690
crashq
ford::beginner

Imię: Kacper
Model: Mondeo MK4 HB
Silnik: 2.0 TDCi 140KM
Rocznik: 2013
Domyślnie Odp: Rozmiar i opony co polecacie?

Cytat:
Napisał DAMIAN-24 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak to u mnie wygląda
No wygląda normalnie, a profil 45 to już jednak większe bezpieczeństwo jazdy po "dzurach" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Sam jestem na etapie poszukiwań 18" kół i rozmawiałem z działem części w Ford Brzezińska w Łodzi, ale ta Pani co tam pracuje jest tak "mila", że powinna dostać order najmilszej osoby w Polsce :/ Stwierdziła, że do mojego auta można i moje fabryczne koła zamontować czyli felgi 6,5Jx16" 215/55/16 i te które chce czyli 8Jx18" 235/40(lub45)/18. Jak zapytałem o ograniczniki zaczęła sie wysmętniać, że nie ma czegoś takiego i ja sobie coś ubzdurałem :/ skoro to fabryczne felgi to muszą pasować, ona pierwsze słyszy, już pracuje tam tyle lat, wcześniej ileś tam lat prowadziła warsztat bla bla bla... Ciśnienie miałem już 1000.. Generalnie nie polecam tam o cokolwiek dzwonić, szkoda waszego czasu.
Napisałem do Bemo-Motors Warszawa i jutro mam dzwonić, bo wstępnie napisali, że po vin nie mam ograniczników Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
crashq jest offline   Odpowiedź z Cytatem