@
lisec
W większości się zgadzam:
- nisko zawieszony - za nisko
- klima albo mrozi albo gotuje buta
- szumi przy dużych prędkościach / wymienili mi w serwisie uszczelki przednich drzwi i pomogło choć 200 km/h jeszcze nie jechałem po wymianie. Zwróć uwagę jak te uszczelki w okół małej szybki w drzwiach - zdejmuje się ją ręką bez żadnego wysiłku - nie jest niczym przymocowana. Jak przy dużych prędkościach zaczyna buczeć wystarczy łokciem nacisnąć na boczną szybę i nie buczy.
- wycieraczki w automacie- bywają deszcze, zwłaszcza podczas wolnej miejskiej jazdy, że kompletnie nie dają rady.
- kontrolka płynu / do tej pory nie wierzę, że jej nie mam
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- podłoga z przody to jak wytłaczanka do jajek oklejona wykładziną - i ciągły syf wokół wycieraczki chyba, że kupisz na Allegro kalosza co jeździ po podłodze. Albo coś lepszego ale za ok 100 euro komplet.
- z tyłu ciasnawo dla żony a zwłaszcza nóg - no ale ma 1,81m.
Silnik, komfort, skrzynia jest ok.
Ale suma sumarum kupiłbym drugi raz to auto.
A propos głośności - dzisiaj przejechałem się ponad 300 km na sporcie - było za głośno
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dodam, że nie używałem wcześniej tego trybu a przejechałem ponad 45 tys km. Incydentalnie go włączałem.