View Single Post
Stary 01-02-2017, 22:54   #4
dk26
ford::beginner

Imię: Damian
Model: Focus mk2
Silnik: 1.6 TDCi 109
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Dziwnie niski stan na wskaźniku poziomu paliwa zaraz po tankowaniu

Cytat:
Napisał Vojta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Może coś blokuje pływak? Trzeba by zajrzeć do baku, to jest bardzo prosty układ pomiarowy...
Czy to wiąże się z jakimś konkretnym rozbieraniem? Powiedzmy sobie szczerze, jakieś proste naprawy sam robiłem, ale jakoś boję się mocno ingerować w samochód Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał K@mix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Focusy tak mają. Mój też raz pokazuje po zatankowaniu full a czasami właśnie poniżej mimo iż tankuje do 2 odbicia.
Czy próbowałeś coś z tym zrobić? Zauważyłeś jakąś zależność kiedy to się dzieje? Czy może zależy od temperatury na dworze, czy co?
Tak się nad tym zastanawiam jeszcze, co by tu zrobić, bo trochę mnie to irytuje.
dk26 jest offline   Odpowiedź z Cytatem