połowicznie ogarnąłem problem buczenia. Tzn można powiedzieć, że problem zminimalizował się sam. Po prostu wypiąłem na jakiś czas wzmacniacz i suba wraz z całą instalacją. Zamontowałem ją z powrotem a dodatkowo........zamontowałem drugi wzmacniacz!!! do głośników w drzwiach!!! Na dodatek wróciłem do akcesoryjnych głośników a więc nie mam fabrycznych. Uważam, że podczas jazdy jakiś dźwięk nie pożądany jest. Może nawet nie podczas jazdy ale w chwili odpalania silnika spalinowego. Jednak nie jest to już tak irytujące jak było i można to zaakceptować a tak na prawdę nic nie zostało poprawiane. W zasadzie mógłby ktoś powiedzieć, że te niepokojące buczenie ustąpiło po odpięciu i powtórnym podłączeniu głośników. Moim zdaniem nie jest tak jak było fabrycznie ale przez chwilę teraz miałem głośniki fabryczne oraz wyrzuciłem całą instalację do akcesoryjnego suba i też już nie było tak jak z fabryki. No cóż widocznie ten system (może tylko w moim egzemplarzu) jest bardzo wrażliwy i źle zniósł jakąkolwiek zmianę a być może fabrycznie jest to jakoś zestrojone tak, że już niegdy potem nie zadziała tak samo jeśli była ingerencja. W każdym razie teraz już jest znośnie ale za to audio jak gra!!!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.