Uf....
Właśnie dopiero co wszedłem i już pisze.
Na początku to Naprawdę wielkie dzięki dla kolegi
@
panerai_47
za poświęcenie czasu i pomoc.
A teraz do tematu dla wszystkich:
Wyniki działania widać na zdjęciach:
c.jpg b.jpg a.jpg
Najpierw spróbujcie odłączyć USB (peny czy co tam macie podłączone) jesli to nie zadziała to zróbcie tak jak ja:
Menu ogólne -> reset systemu (przywrócenie do ustawień fabrycznych)
Następnie sparowanie telefonu.
Teraz chwila trzeba poczekać aż pobierze książkę itd.
Wchodzimy w aplikacje mobilne i jeśli są widoczne to wybieramy i jest pytanie o akceptacje. Oczywiście trzeba zaakceptować.
W telefonie One Plus 3 (który nie jest na listach niby kompatybilnych fonów) mam zainstalowane android auto ale nie było uruchomione. Tylko odpalony bluetooth.
Po uruchomieniu spotify w telefonie normalnie mogę robić wszystko czyli u mnie nie ma tego ekranu co u foni ze spotify i ford.
Wszystko działa jak na zdjęciach łącznie z GLympse (jest menu jak na zdjęciach)
Po włączeniu android auto w samochodzie nic się nie zmieniło czyli jest tak że jak mam podłączenie tylko bluetooth to mam Spotify i Glympse a jak podłącze po kablu to działa mi android auto. Odłączenie kabla powoduje że ponownie powracają aplikacje mobilne. Czasami trzeba poczekać kilka min na Spotify (jakaś mało rozgarnięta apka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).
Tak więc polecam zrobić reset do ustawień fabrycznych.
Koledzy liczę że wam się uda. Dajcie znać, będę czekał na info. Jak coś mogę pomóc to pytajcie.
POWODZENIA !!!